Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraftci Industrial [50 slotów ,60 modów 32gb ram , paczka 20mb ,nielimitowana prędkość ściągania!) [Industrialcraft, Redpower, Buildcraft itd. ]

lancernik

Mody  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie wi?cej modów?

• Tak
      34
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link bezpośredni do paczki: http://inne.minecrafci.pl/chris/upload/launcher/industrial.zip

Uwaga! Ip serwera podane w paczce jest ZŁE . Poprawne IP to : ind.minecrafci.pl

Aby zainstalować paczkę postępujemy według punktów:

1) Wciskamy przyciska start w dolnym lewym rogu, a następnie "Uruchom"

2) Wpisujemy %appdata%

3) Usuwamy folder ".minecraft" , i wrzucamy ten który ściągnęliśmy.

Uwaga! Na serwerze jest jeszcze mod "Greg Tech"

JRLWdIs.png

Wzór do skopiowania:

Nick:

Opinia o aktualnym stanie serwera:

Czy chciał byś aby coś zostało dodane? Jeżeli tak to napisz co:

EDIT:

Skan

http://imgur.com/FJor9KH

Jeżeli chodzi o inny rodzaj skanu prosze dać znać, bo nie jestem pewien czy to co zrobiłem wystarczy.

Serwer Minecraft'a RPG 100% Blitzzlike- Comming soon

http://imageshack.us/gal.php?id=r52pkt_Y2eDb2-eR2-HNmw

Opublikowano

Nick: sheamus1

Opinia o aktualnym stanie serwera: Spoko serwer . Dobrze że są mody . :)
Czy chciałbyś aby coś zostało dodane ? Jeżeli tak to napisz co : A więc tak. Dobrze by było gdyby na serwerze był mod Jammy Furniture i Balkon's Weapon Mod . Jammy Furniture chyba każdy zna . (Dodaje ten mod meble i takie dam różne rzeczy odnośnie dekoracji domu) . Balkon's Weapon Mod dodaje różne bronie między innymi Dzidy, Młoty, Pistolety, Bumerangi, Sztylety do rzucania .

To na tyle . Pozdrawiam . :)

Opublikowano

Nick: przewoz20011

Opinia o aktualnym stanie serwera: Serwer ładny , kolega mi mówił oraz z nim grałem.

Czy chciał byś aby coś zostało dodane? Jeżeli tak to napisz co: Najlepiej dodać ThaumCraft oraz GregTech :3

Opublikowano

Nick: Cray

Opinia o aktualnym stanie serwera: Jak do tej pory wszystko chodzi pięknie, zero lagów. Poza tym paczka modów jest dobrze dobrana.

Czy chciałbyś aby coś zostało dodane? Jeżeli tak to napisz co: Na myśl przychodzą mi 2 mody:

- Extra Bees - całkiem znana modyfikacja dodająca ogromną liczbę nowych pszczół które posiadają całkiem ciekawe produkty oraz maszynerię do modyfikowania genetycznego wcześniej wymienionych pszczółek

- GraviSuite - addon do IC2 dodający zaawansowane przedmioty m.in. GraviChestPlate oraz Vajra.

Opublikowano

Super serwer.
(24*7)- Crashe = życie serwera
Serwer nie zawsze ON ale jest na nim bardzo fajna zabawa

Opublikowano

Nick: Pochfa

Opinia o aktualnym stanie serwera: Ujdzie.

Czy chciał byś aby coś zostało dodane? Jeżeli tak to napisz co: Żeby nie to że serwer został skradziony, to był by super...

Opublikowano

Nick:Myster02

Opinia o aktualnym stanie serwera:Spoczko, ale dodałbym parę modów ;3

Czy chciał byś aby coś zostało dodane? Jeżeli tak to napisz co:Jimmy Furniture,Greg Tech,ThaumCraft 3

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Nick:Myster02

Opinia o aktualnym stanie serwera:Spoczko, ale dodałbym parę modów ;3

Czy chciał byś aby coś zostało dodane? Jeżeli tak to napisz co:Jimmy Furniture,Greg Tech,ThaumCraft 3

Greg Tech jest ThaumCraft 3 jest zbugowany da sie klonować itemki o jimmy furniture nie pasuje pod ten serwer jak dla mnie Polecam serwer bardzo fajny jest ! Zapraszam do gry już koniec przerwy technicznej !

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...